BMW 635d M

A hófehér 6-os teljes külső-belső renoválásra érkezett műhelyünkbe. A szokásos problémák találhatóak a fényezésen: mosási karcok, kátrányfoltok és a legveszélyesebb a fékpor,ami tulajdonképp vaspor. Egy ilyen autó igencsak sokat termel belőle, így nem csak a felnikre,de az egész karosszériára is jut bőven, ami gyors korrózióhoz vezethet. A vas kis foltokban rozsdát képez a lakkozáson, ami befelé terjed, így “átlyukasztja” a lakkozást, ezzel maradandó kárt okozva szeretett autónkon! Megfelelő tisztítószerekkel, autókozmetikai gyurmával és polírozással visszafordítható a folyamat, ha időben észleljük!

  A belsőt teljesen kitakarítottuk, megtisztítottuk és ápoltuk. A szélvédőre és tetőablakra NANO víztaszító bevonat került! Felniket, kipufogókat, lámpákat, króm részeket és a fényezést WAX -oltuk és Políroztuk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>