Korrekciós polírozás

Modern fényezéskorrekciós eljárásunkkal többlépcsős rendszerben szabadítjuk meg autóját a fényezésen lévő karcoktól, illetve szennyeződésektől. Mindezt hologram mentesen!

A procedúra:

 

Az alapos előkészítés a legfontosabb lépése a gépi polírozásnak és ezt sok autókozmetikus elfelejti/kihagyja, ezért a Mi kezelésünk egy részletes előkészítő mosással indul, ahol teljes egészében megtisztítjuk autóját a közlekedési szennyeződéstől, a kátránytól, különféle fák nedveitől és fékportól. Mindezt alapos kézi mosással, vegyszerekkel, majd egy autókozmetikai gyurmatisztítással érjük el. A Gyurmázást követően a felület már tükörsima! Ezután megmérjük a festékréteg vastagságát az egész autón, majd maszkoló szalaggal lefedjük a kényes részeket, amikben a géppel kárt okozhatnánk.

Ekkor már megindulhat a gépi korrekciós polírozás, ami 3 lépcsős rendszerben már a karcok 90% át is eltünteti. Első lépésnek egy „durva” pasztát viszünk a felületre, ami a nagyobb karcok mélységéig csiszolja a lakkozást. Itt érdemes megemlíteni, hogy minden autó más és más, ezért a Mi technológiánkkal csak a kellő mélységig koptatjuk a lakkozást, mert autójának még az évek során biztos szüksége lesz néhány hasonló kezelésre. A második lépcső a fényesítésé, ahol a gyári fényt kapjuk vissza. Itt a legtöbb autótulajdonos már elégedett az eredménnyel, de van még egy harmadik lépcső azoknak, akik a gyári állapoton túlmutató autót akarnak, ezt hívjuk Ékszeresítő polírozásnak.

A polírozást követően van még egy nagyon fontos lépés, mégpedig a konzerválás (WAX), hogy az elért eredmény tartós legyen, és az autó kapjon egy plusz védőréteget és csillogást.(Minden Korrekciós polírozásunk tartalmazza a Waxolást)

Referenciáink képekben