Gyors Mosás & Beltér takarítás

Szolgáltatásaink között megtalálható a legnépszerűbb „egyszerű” külső-belső, azaz egy mosás és egy takarítás. Mivel prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, ezért ezt is legmagasabb igények elvárásainak eleget téve végezzük.

A procedúra

Elsőnek a legpiszkosabb résszel kezdünk, mégpedig a kerekekkel. Nagynyomású vízzel leöblítjük, majd pH semleges nem maró hatású szerrel bepermetezzük, amivel kellő biztonsággal tudjuk kezelni a több-százezres alumínium/magnézium és króm felniket is. Eközben a kerékjáratokat és abroncsokat zsíroldó szerrel kezeljük, majd öblítjük. Ezután a karosszéria áztatása következik és a bogármaradványok eltávolítása, majd a hóhab előmosás. Ez azért fontos, hogy a mosási karcokat elkerüljük, mert ilyenkor még nem értünk az autó fényezéséhez, viszont már tiszta.

A következő lépés egy egyedülálló kézi samponos mosás, ahol nem alkalmazunk szivacsot, és 2 vödrös rendszerrel dolgozunk, melyben egy ülepítő található. Ezzel is minimálisra csökkentve a mosási karcokat! A sampon öblítése speciális szűrt vízzel történik, hogy jobban ragyogjon szeretett autója. Ezután kézi törölközős szárítás és sűrített levegős szárítás kombinációja következik. A gumik ápolása és az üvegek tisztítása kívül az utolsó lépés.

A következőkben áttérünk a beltérre, ahol mindent összegyűjtünk az autóból. Ezután jöhet az alapos porszívózás, ami az ülések alá és közé is kiterjed. Ezután az összes műanyag felületet gondosan leápoljuk ízlés szerint Fényes vagy Matt ápolóval. Utolsó lépésként pedig az ablakok tisztítása és a légfrissítés.

 

Referenciák képekben